Kürtőskalács Blog - Kardos Kürtőskalács

A legújabb új

A legújabb új
Te hallottál már a fagyis kürtőskalácsról? Tovább megyünk: ettél már fagyis kürtőskalácsot? Ugye, hogy a nyár legnagyobb slágere? Mi is ezt gondoljuk!

 A kürtőskalácsos legnagyobb ellensége

A kürtőskalácsos legnagyobb ellensége
Vajon mi lehet az? A rossz alapanyag? A kevés vásárló? Nem, kedves Olvasó. A legnagyobb és legveszélyesebb ellenség az időjárás.Tanulópénz

Tanulópénz
Tegye fel a kezét, akit életében még sosem vertek át! Legyen ez egy pici félrevezetés vagy egy jól irányzott, előre, tudatosan kitervelt cselekedet. Sajnos mi is belefutottunk abba, hogy valakinek előbb szavaztuk meg a bizalmat, mint kellett volna.

Adott egy segítőkésznek tűnő, lelkes munkatárs, aki felajánlja szolgálatait a kürtőskalács biznisz sikerességéért, természetesen nem ingyen. Külföldi kapcsolatokkal rendelkezik, így segít helyet szerezni egy-egy határon túli kitelepülésre, továbbá el is jön segíteni, és persze cserébe részesedést kíván az ottani eladásból. Fair dolognak hangzik, nemde?Dönts helyesen!

Dönts helyesen!
Mire is kell odafigyelned akkor, ha kürtőskalács üzletbe kezdenél? A dolog nagyon szerteágazó, hiszen elég sok dolgot kell szem előtt tartanod. Ha az ötlet már megvan, akkor a hozzávalók beszerzése és a megfelelő tudás megszerzése, továbbá a fennmaradási lehetőségek feltérképezése a legfontosabb feladatod. A jó hír, hogy mi mindenben segítünk Neked. Viszont ehhez Rád is szükség van, arra, hogy ne csábulj el egy-egy gyanúsan kedvező ajánlat láttán, egy hozzá nem értő ember tanácsát követve ne lépj rossz útra és ne akarj mindent egyszerre, azonnal, a lehető legkevesebb idő és anyagi ráfordítással. Ha szánsz rá időt, ha van affinitásod tanulni, ha képes vagy megfogadni a jó tanácsokat, és használni a megfelelő eszközöket, akkor egy igazán gyümölcsöző üzleted lesz.Ügyes-bajos elintéznivalók

Ügyes-bajos elintéznivalók
Kitelepüléseinkről, a forgalomról, a helyszínekről és a vásárlókról is írtunk már több ízben. Arról azonban, hogy milyen úton lehet eljutni egy-egy rendezvényre még nem beszéltünk. Mielőtt még felkiáltanál, hogy ezek megőrültek, a térképet tökéletesen használjuk és a GPS-ünk bársonyos hangja is szinte mindig tökéletes útbaigazítást ad. Az út, amelyről most szó lesz, a bürokrácia útvesztője, melyből nehéz kitalálni, de nem lehetetlen.
1