Kürtőskalács Blog - Kardos Kürtőskalács

Kürtőskalácsot, de iziben!

Kürtőskalácsot, de iziben!
Számtalan kitelepülésen, kisebb-nagyobb rendezvényen, fesztiválon, falunapon vettünk és veszünk részt folyamatosan. A fellépők, produkciók, programok mindig változnak, egy dolog azonban állandó. Ez nem más, mint az, hogy a rendezvényen, kitelepülésen, falunapon, fesztiválon vannak résztvevők, nézők, szórakozni vágyók, azaz egy szóval VÁSÁRLÓK.Hogyan süss otthon kürtőskalácsot

Hogyan süss otthon kürtőskalácsot
Először is szögezzük le, hogy nem lehetetlen otthon kürtőskalácsot sütni, ám senki ne várja azt, hogy olyan lesz, mint amit a profi kürtőskalácsosok árulnak.

Nem azért, mert az otthoni recepted rossz, hanem azért mert az otthoni eszközeid, leginkább a sütőd nem megfelelőek eme édesség kivitelezéséhez.Kiegészítő termékek: dagasztógép, spirálozó gép...

Kiegészítő termékek: dagasztógép, spirálozó gép...
Sokan keresnek fel Minket, kezdők, gyakorlók, de mind-mind a kürtőskalács szerelmesei. Szinte mindenki felteszi a kérdést, miután átbeszéltük, hogy mit is tudunk nyújtani, hogy mi lesz a kiegészítő termékekkel.

Biztosan Te is hallottál már róla, a borzasztóan jól informált, speciális ajánlatokból, hogy kürtőskalácsot dagasztó-, csíkhúzó- és spirálozó gép nélkül nem is lehet sütni. Most kapaszkodj meg jól a klaviatúrádban, monitorodban vagy okos eszközödben: Ez a kijelentés úgy, ahogy van, hatalmas badarság! Mondhatnánk úgyis, hogy Téged, mint kezdő kürtőskalácsost (sajnos néha még a profibbak is bedőlnek neki…)mint hozzá nem értőt szimplán szédítenek a jó bevétel érdekében!A kürtőskalács lelke, avagy mivel és hogyan sütöd

A kürtőskalács lelke, avagy mivel és hogyan sütöd
Először is engedd meg, hogy az egyik legnagyobb, kürtőskalács sütéssel kapcsolatos tévhitet tisztázzuk. A köztudatban az él, hogy csak a faszenes sütésű kürtőskalács az igazi, ez a tradíció, így kell sütni és punktum.

El kell ismernünk, hogy a faszenes sütés valóban látványos, ám a kürtőskalács minőségét ez a tény nem befolyásolja. Az időt, ami alatt megsül viszont nagyban.Siker a sütőből!

Siker a sütőből!
A sikeres kürtőskalács üzletnek egy titka van: a kígyózó sorok. Sose felejtsd el, hogy terméket árulsz! A Vásárló „kezében a jövőd”, hiszen vagy megveszi a portékádat vagy sem. Ha megveszi, bevételhez jutsz, ha nem, akkor nem.

A kürtőskalács sütés jó üzlet. Azonban kell hozzá némi kreativitás, rengeteg elfogadás, egy csipetnyi türelem, sok tudásvágy, kis bátorság, egy leheletnyi innovatív szemléletmód, folytonos kutatás a legjobb minőségű alapanyagok iránt és persze irtó sok szeretet.
 2