Válassz Te is "édes" hivatást! - Kardos Kürtőskalács
A Sweeter létrejötte olyan, akár egy modern kori tündérmese. Álomból valóság lett. No nem ilyen egyszerűen, hiszen rengeteg munka, sok-sok türelem, némi kitartás és megannyi kudarc és sikerélmény ötvözte utunkat.

De immáron kész és rendelkezésre áll. Komplex szolgáltatásokat kínáló webshopunk virtuális kapuit megnyitottuk és Téged is vár Kedves Olvasó! Akár hobbi, akár professzionális szinten foglalkoznál kürtőskaláccsal, nálunk megtalálod, amit keresel.

Termékeinkkel akár otthon is elkészítheted a kürtőskalácsot, ezt a tradicionális finomságot. Webshopunkban minden eszközt és kelléket megtalálsz hozzá.

Azonban ha Te is hivatásodnak választanád a kürtőskalács sütést, akkor is a legjobb helyen jársz, hiszen nálunk komplex, átfogó és mindent tartalmazó megoldásokra lelsz.

Komplex üzlettel készültünk Neked, amelyet minden szükséges termékkel felszereltünk, egyedi, különleges brand-et tettünk mögé, így akár holnap már ki is nyithatsz!

Ráadásul egy igazán egyedülálló terméket is kifejlesztettünk, mellyel gyerekjáték a kürtőskalács sütés! KÜRTŐSKALÁCS MIX-ünkkel egy jól bejáratott, kiemelkedő, stabil minőségű, magyar alapanyagokból gyártott instant kalács port kapsz, melyet máris szolgálatodba állíthatsz.

Ráadásként miután elindult saját üzleted, akkor sem engedjük el a kezed. Hiszen a szakmai segítségnyújtás és a megfelelő eszközök mellett még számtalan dologgal tudjuk megtámogatni kezdő vállalkozásod. Rendezvények, bejáratott helyek, újdonságok, szakmai és üzleti innovációk sora és persze folyamatos kapcsolattartás! Tényleg komplex, ugye?

A mi álmunk, a mi tudásunk, a mi tapasztalatunk, a Te szolgálatodban!

Kürtőskalács komplex üzlettel

Kérdésed van? - Írj Nekünk!


Elküldöm az üzenetet