Kardos Kürtőskalács - Az "édes" hivatás

A legújabb új

A legújabb új
Te hallottál már a fagyis kürtőskalácsról? Tovább megyünk: ettél már fagyis kürtőskalácsot? Ugye, hogy a nyár legnagyobb slágere? Mi is ezt gondoljuk!

 
Amikor beköszönt a kánikula, mindig, mindenki valami igazán frissítőre, valami igazán hűsítőre vágyik. Akadnak jeges finomságok, hideg italok, esetleg valamilyen jéghideg ital. Akár bármelyik megtenné, hiszen minden hideg dologtól kicsit felfrissülünk.
 

Ák minden nyáron akad valami olyan termék, amely kicsit új, kicsit innovatív, kicsit különleges. Idén pedig töretlenül hódít a fagyis kürtőskalács.


Gondolj csak bele, Te is imádod a kürtőskalácsot? Eme gőzölgő finomság édes illata mindig elbódít? De nyáron azért mégsemm ugyanaz,hiszen egy forró édesség a 40 fokban nem a leghűsítőbb étel...


De ha kicsit lehűtjük és persze megtöltjük valami igazán jeges finomsággál, máris isteni hűsítővé válik.


Te szereted a fagyit? Nagyon meglepődnénk, ha a válszod nem lenne. Szólav, tegyük fel, hogy szereted. :D

Mi lenne akkor, ha ezt a fagyit nem sima tölcsérben kapnád, hanem egy formabontó kürtőskalács tölcsérben? Így tulajdonképpen sütit és fagyit is kapsz egyben. Na, mit szólsz hozzá?

Ugye jól hangzik?

Bátran jelentehtjük, hogy az idei nyár legnagyobb slágere díjat ismét a fagyis kürtőskalács nyerte el.

A mi kínálatunkban is a legelső helyen szerepel, amint a hőmérő hőfoka kicsit is megemelkedik. Tömött sorok várják, hogy a frissen sült, ám már nem forró kürtőskalács az igazán hideg, hűsítő fagylalttal töltődjön meg.

Egyébként a lehetőségek tárháza végtelen. A fagyis kürtőskalácshoz kifejlesztett, tölcsér formájú kürtőnk segítségével tökéletes alakú kalácsokat formázunk, melyeket bármivel tölthetjük. Gyümölccsel,nutellával, tejszínhabbal, de akár a sós verzió is tarolhat. Sok újítást tervezünk eme újdonsággal?

Mit szólsz hozzá? Te megkóstolnád?