Kardos Kürtőskalács - Az "édes" hivatás

Dönts helyesen!

Dönts helyesen!
Mire is kell odafigyelned akkor, ha kürtőskalács üzletbe kezdenél? A dolog nagyon szerteágazó, hiszen elég sok dolgot kell szem előtt tartanod. Ha az ötlet már megvan, akkor a hozzávalók beszerzése és a megfelelő tudás megszerzése, továbbá a fennmaradási lehetőségek feltérképezése a legfontosabb feladatod. A jó hír, hogy mi mindenben segítünk Neked. Viszont ehhez Rád is szükség van, arra, hogy ne csábulj el egy-egy gyanúsan kedvező ajánlat láttán, egy hozzá nem értő ember tanácsát követve ne lépj rossz útra és ne akarj mindent egyszerre, azonnal, a lehető legkevesebb idő és anyagi ráfordítással. Ha szánsz rá időt, ha van affinitásod tanulni, ha képes vagy megfogadni a jó tanácsokat, és használni a megfelelő eszközöket, akkor egy igazán gyümölcsöző üzleted lesz.

Az egyik legfontosabb döntés, hogy milyen gépet szerezz be. Valamivel ugye sütni kell ugye a kalácsot, de nem mindegy ám, hogy az adott masina milyen végeredményt produkál. Sajnos sok forgalmazó jó marketinggel, profin át tudja verni a mit sem sejtő vásárlót. Ez a nagyobb értékű gépeknél fokozottan igaz. Hiszen egy nagyobb összegnél a kisebb kedvezmény is hatalmas árkülönbségnek tűnhet. De ne dőlj be mindennek! Nem minden arany, ami fényllik.

Sok olyan árus van, aki feketén árulja a gépeket, nem számlaképes, sőt nem is ért hozzá. Csak valamiben meglátta a potenciális üzletet, de sajnos nagyon rossul csinálja. Gondolj csak bele, veszel egy gépet viszonylag olcsón, számla nélkül. A puding próbája az evés, tehát, ha baj van vele, akkor az sütés közben fog kiderülni, de mivel számlát nem kaptál, ezért több, mint valószínű, hogy jótállásod sincsen, így a kiadott összeg felesleges pénzkidobás volt. Neked pedig van egy rossz géped és a sok idegeskedéstől magas vérnyomásod. Dupla veszteség. Sem anyagilag, sem fizikailag nem tesz jót Neked.

Miért pazarolnád az idődet a fekete levesre, ami sosem lesz gyöngyöző, arany színű. Megéri kicsit olcsóbban, másolt, nem jól funkcionáló gépet venni? Megéri a sok idegeskedést, a javításra költött rengeteg pénzt és energiát, a ráfordított időt? Ugye, hogy nem!

Ezen nem spórolhatsz! Muszáj megfelelő forrásból, megfelelő papírokkal, jótállással és tudással rendelkező gépet vásárolnod, egy olyan eladótól, aki tisztán, mindenféle kiskapu nélkül és tisztességesen csinálja, amit csinál.

A kecsegtető kedvezményes ajánlatok pedig csak kecsegtetnek, mást nem csinálnak. A tipikus mézesmadzag esete, aminek hajlamosak vagyunk bedőlni, pedig egy belső vészharang kong, mint az őrült, mégsem figyelünk rá, mert a pénztárcánk ujjongása a megtakarított forintok miatt elnyomja a vészjeleket.

Ne hagyd magad átverni a maszlagszövegekkel! Ha egy nagy értékű eszköz túl olcsó, túl kedvező, az gyanús. Nem kicsit, nagyon. Nem érdemes keveset spórolnod egy rossz géppel.

Lehet, hogy kicsit többet költesz majd, mint amennyi a kecsegtető ajánlat, de biztos, hogy egy jól szuperáló, sokáig működő és profi gépet vehetsz a pénzedért, amely a bele fektetett munkával rövid idő alatt visszahozza az árát.

Ha minket keresel meg, akkor nemcsak tiszta üzlet, hanem komoly szaktudás és segítő kezek várnak Rád! Ne tévedj el a kedvezményes ajánlatok erdejében!