Szolgáltatásaink - Kardos Kürtőskalács

Szolgáltatásaink

Azt gondolnád, hogy a kürtőskalács árusok csak és kizárólag tésztát dagasztanak egész nap, sütnek és ízesítik az ínycsiklandozó finomságokat. Ez a sztereotípia azonban nem állja meg a helyét. Olvass figyelmesen és Te is meglátod, hogy milyen szerteágazó és csodálatos munka, hivatás, szenvedély és egyben hobbi a kürtőskalács biznisz.


Jöttünk, láttunk, sütünk! – Rendezvények

Országszerte számtalan rendezvényt kerül megrendezésre minden évben. Ezeken az eseményeken amellett, hogy a jó hangulat díszvendég, általában zene, mulatság is akad, és természetesen különféle italok is kaphatóak, ízlelőbimbóink is igazi íz orgiában vehetnek részt. A kürtőskalács pedig tradicionális portékája ezen rendezvényeknek. Lehet koncert, népművészeti esemény, fesztivál, akár „csak” egy falunap. A kürtőskalács örökérvényű. Éppen emiatt Mi is folyamatosan úton vagyunk, faljuk a kilométereket, hogy minden meghívásnak eleget tudjunk tenni. Ha Te is éppen rendezvény szervezésén ügyködsz, ne habozz megkeresni Minket. Az alábbi űrlap kitöltésével könnyedén és gyorsan eljuthatsz Hozzánk és persze a fontos tudnivalókat is tudtunkra adhatod. Amit pedig Mi kínálunk az nem más, mint hagyományos, ám mégis egyedi ízek, több variáció és persze kedvező ár. Emellett pedig pavilonnal, fa házzal és büfé kocsival is rendelkezünk, így számunkra csak egy helyet és némi áramot kell biztosítanod, a többit elintézzük. Vedd fel Velünk a kapcsolatot még ma!
Jöttünk, láttunk, sütünk! – Rendezvények
Egy mindenkiért, mindenki oda van a kürtőskalácsért!

Egy mindenkiért, mindenki oda van a kürtőskalácsért!
Bensőséges családi esemény közeleg, netán cégvezetőként meglepnéd munkatársaidat egy kötetlen összejövetellel, ezzel is meghálálva munkájukat? Esetleg baráti társaságod bulijait dobnád fel valami különlegessel? Jó helyen jársz! A Kardos Kürtőskalács áll a rendelkezésedre! Vedd fel Velünk a kapcsolatot még ma! Lepj meg mindenkit egy kürtőskalács sütő standdal! Építsd be családi, baráti, üzleti rendezvényeidbe az édes élvezeteket is. Az ízlelőbimbók bombázása elmaradhatatlan, a jókedv biztosan benéz, a többit pedig Mi elintézzük. Neked csak annyi a dolgod, hogy elmondod, mire van szükséged. Mi megyünk, sütünk, Ti pedig finomabbnál finomabb kürtőskaláccsal ünnepelhetitek az adott eseményt.
Egy mindenkiért, mindenki oda van a kürtőskalácsért!


Válassz Te is „édes” hivatást! – Gépértékesítés

Veled is megtörtént már, hogy elmentél egy kürtőskalács sütöde mellett és fellobbant benned a vágy, hogy Te is ezt a hivatást űzd nap, mint nap? Fogva tart az illat, a hangulat, melyeket egy-egy rendezvényre való kitelepülés övez? Imádsz sütni és üzleti érzékkel is megáldott a sors? Akkor vágj bele! Ne várj tapsra! Üsd össze Te a tenyered és kezdj neki! Mi pedig ebben is segítségedre tudunk lenni!

Bővebb információt ide kattintva találsz!
Válassz Te is „édes” hivatást! – Gépértékesítés


Kürtős világuralom – Nemzetközi rendezvények

Kürtős világuralom – Nemzetközi rendezvények
Bizony, bizony, országunk határain túl is nagy népszerűségnek örvend eme csodás édesség. Mindegy, hogy kínaiul, németül, angolul vagy akár finnül beszélsz, mindegy, hogy napfényes országban élsz vagy hűvös éghajlaton, mindegy, hogy hegyek vesznek körbe vagy síkság, a kürtőskalács mindig, minden körülmények között, mindenhez passzol. Mi is megjártuk már Németországot, Ausztriát és Erdélybe is szívesen várnak vissza Minket! A távolság nem riaszt el! Megyünk bárhová, hiszen a kürtőskalács csodás ízeit a világ minden csücskébe el szeretnénk juttatni. Vedd fel Velünk Te is a kapcsolatot az alábbi űrlapon! Minket vár a világ!
Kürtős világuralom – Nemzetközi rendezvények


Catering

Mindent Neked kell kézben tartanod? A megrendelő által kért esemény már rohamosan közeleg és Te valami igazán különlegessel szeretnéd megörvendeztetni? Sokan lesznek, vagy családias hangulat övezi a közelgő alkalmat? Sok fogásos ételköltemény áll a vendégek rendelkezésére vagy csak pár falatkát fogsz beépíteni a kínálatba? Mindegy! A kürtőskalács egy olyan édesség, ami mindenhez passzol! Lehet előkelő vacsora, vagy egy családi ünnep, garantált, hogy ezt az édességet mindenki habzsolni fogja! Töltsd ki az alábbi űrlapot, beszéljük meg a részleteket és örvendeztessük meg a vendégeket egy finom kürtőskaláccsal!
Catering
Kérem a bővebb információt